Formy płatności

Formy płatności

Formy płatności

1. Przelew na konto bankowe

Forma płatności dla Klientów preferujących samodzielne logowanie do banku internetowego, wizytę w placówce banku lub na poczcie. Po zarezerwowaniu zamówionego towaru, klient otrzymuje mailem numer rachunku bankowego, na który należy przelać właściwą kwotę. Z chwilą zaksięgowania wpłaty na rachunku bankowym zamówienie jest przekazywane do magazynu w celu przygotowania wysyłki.

Dane konta bankowego:

ING Bank Śląski o. Częstochowa

40 1050 1142 1000 0022 9043 3230

 

2. Przelew online 

BLIK, szybkie przelewy online, karty płatnicze-  imoje.pl  

 

3. Pobranie

Zapłata gotówką kurierowi przy odbiorze zamówienia.

Najnowsze wpisy

Smażalnik do Zakręconych Ziemniaków i Pączków – Uniwersalne Urządzenie, które Urozmaici Menu Twojego Lokalu!

2024-10-29 10:22:21

Smażalnik do Zakręconych Ziemniaków i Pączków – Uniwersalne Urządzenie, które Urozmaici Menu Twojego Lokalu!

W świecie gastronomii, gdzie innowacje i unikalne doświadczenia smakowe odgrywają kluczową rolę w przyciąganiu klientów, warto...

Czytaj dalej
Urządzenie do Zakręconego Ziemniaka – Hit w Menu Twojego Lokalu! Jak Wykorzystać Spiralne Frytki, by Przyciągnąć Klientów?

2024-10-29 09:15:53

Urządzenie do Zakręconego Ziemniaka – Hit w Menu Twojego Lokalu! Jak Wykorzystać Spiralne Frytki, by Przyciągnąć Klientów?

Zakręcone ziemniaki, znane również jako spiralne frytki, szturmem zdobywają serca klientów i coraz częściej pojawiają się...

Czytaj dalej
Ryżowar vs. tradycyjne gotowanie ryżu: co się bardziej opłaca?

2024-10-28 11:24:44

Ryżowar vs. tradycyjne gotowanie ryżu: co się bardziej opłaca?

Ryż to składnik wielu kuchni świata, a sposób jego przygotowania może znacząco wpłynąć na smak i...

Czytaj dalej